fbpx

שגרת טיפוח מנצחת ליום – מדריך מעשי שלב אחרי שלב

עוד הרבה לפני ההתמכרות הבלתי רציונלית שלי למוצרי איפור שממלאים לי את המגירות, אני הראשונה לצודד בשגרת טיפוח מוקפדת. עור מוזן, בריא וקורן הוא הבסיס אליו אני שואפת באופן אישי, כשהרצון הוא למצוא את המוצרים שבאמת עובדים בשבילי. לפני שאני נכנסת לשלבים המדויקים של שגרת טיפוח מנצחת, חשוב לי להדגיש שמוצרים שונים משפיעים על סוגי עור שונים בצורה שונה. אני ממליצה להתחיל לאט ובזהירות, להקשיב לעור ולראות מה נעים ומה פחות, מה עובד לאורך זמן ועל מה אסור בתכלית האיסור לוותר (מנחשים? התשובה בהמשך).

 

כדי לפשט את העניינים אני אחלק את שגרת הטיפוח לשני פוסטים, האחד זה שאתם קוראים היום שיתמקד בשגרת הטיפוח ביום והשני שיפורסם בשבוע הבא ויתמקד בשגרת הטיפוח לערב. בכל פרמטר תמצאו את ההמלצות שלי ומה אני באופן אישי עושה כדי לשמור על עור פנים נקי וחיוני. אם טרם נרשמתם לעדכונים במייל, עכשיו זה לגמרי הזמן, בכדי לא לפספס את הפוסטים הבא בנושא. לחצו כאן להרשמה בחינם.

יום – שלב ראשון – נקיון

עור נקי הוא עור שמח, ועם שלל המזהמים של הסביבה המודרנית צריך להקפיד במיוחד על נקיון הפנים. את הבוקר אני פותחת עם שטיפה קלאסית של הפנים עם סבון פנים קליל. בתקופה האחרונה אני משתמשת בג’ל הניקוי השחור של גלאם גלואו שנקרא Galacticleanse, שאינו מייבש ואינו מגרה את העור. אם אתן בעלות עור שמן, אני ממליצה לבדוק את הסבון הלבן של המותג, שמנקה את הפנים בצורה מעוררת וממריצה. לרכישה. אופציה מוצלחת נוספת היא סבון הפנים של סבוקלם, שעדין מספיק גם לעור רגיש ועושה עבודתו נאמנה. לרכישה.

אני משתמשת בפילינג לפנים פעמיים-שלוש בשבוע בהתאם לצורך, כשהמועדף עליי הוא ה-7 Day Scrub. אל תגזימו עם הפילינג בכדי לא לגרות את העור, פעמיים-שלוש בשבוע יספיקו בהחלט. לרכישה.

 

יום – שלב שני – סרום
באופן אישי אני משתמשת בטונר פעם אחת בלבד (בערב), היות ואני מעדיפה טונרים על בסיס חומצות. לכן, השלב הבא מבחינתי הוא הסרום. העור שלי מגיב היטב לסרומים על בסיס ויטמין C והם החביבים עלי, שכן יש להם תועלות מבהירות שאני מאוד אוהבת. הסרום היומיומי הנוכחי שלי שייך למותג קוריאני שנקרא Dear, Klairs. הוא אינו מכביד על העור ובסף הכל עושה את העבודה, אבל אני מרגישה שאני כבר בשלב שאני רוצה משהו קצת יותר מתוחכם ומתקדם, עם אחוז גבוה יותר של הויטמין במוצר. לרכישהאופציה נוספת היא סרום ויטמין ה-C המפורסם של המותג Mad Hippie, עליו שמעתי שלל דברים טובים (אך לא ניסיתי בעצמי). לרכישה.יום – שלב שלישי – קרם עיניים
אני נשבעת שהאפקט של קרם עיניים הוא אחד המורגשים, ועדיף להתחיל ולהשתמש במוצר הזה כבר מגיל צעיר. העור שסביב העיניים כל כך עדין ורגיש והרבה פעמים אנחנו נוטים להזניח אותו. לצד אי הקפדה על קרם הגנה, זה מתכון לחריצים וקמטוטים באזור שגם כך מועד לפורענות. עשו לי טובה והשקיעו בו ברכות, טפיחות עדינות של קרם עיניים יעשו את העבודה ובמרוצת השנים – אתם תודו לי על זה. קרם העיניים על בסיס אבוקדו של Nourish Organics מתאים לשימוש יומיומי, מלחח את אזור העיניים ואינו מתנגש עם קונסילרים – יתרון גדול, בטח ובטח אם מסתכלים על המחיר. לרכישה

אופציה נוספת בה התנסתי לאחרונה שייכת למותג הטיפוח הצרפתי Payot. הפעם מדובר בקרם עיניים בטכנולוגיית אור כחול המגינה מפני רדיקלים חופשיים, מרככת את העור ומפחיתה כהות ונפיחות באזור העיניים. לרכישה. 



יום – שלב רביעי – קרם לחות
העור שלנו זקוק ללחות, ושלי במיוחד עם העבודה באוויר המטוסים היבש. הבחירה בקרם לחות צריכה להתבסס על שלל פרמטרים ולכל אחד העדפה שונה. באופן אישי אני מעדיפה קרמים במרקם קרם ולא ג’ל ובעלי ניחוח מתון/טבעי. חשוב לי שהקרם ייספג במהירות בעור ויותיר אותו רך וגמיש – בסיס מושלם למראה איפור קליל כמו שאני בדרך כלל אוהבת. אני מאוד אוהבת את הקרמים של מותג הטיפוח היוקרתי שיסיידו, כשהנוכחי שלי הוא ה-Essential energy moisturizing cream. אני מחליפה קרמי פנים באופן קבוע וממליצה לא להיצמד רק לאחד, שכן לאורך זמן העור מתרגל והשפעת הקרם פוחתת. לרכישה


יום – שלב חמישי – קרם הגנה
הגענו לשלב האחרון והחשוב – קרם ההגנה. זו מנטרה שבטח כבר נמאס לכם לשמוע, אבל היי, היא ממש ממש חשובה. קרם ההגנה האהוב עלי שייך לק’יהלס, כשהגרסא שנמכרת בחו”ל היא המועדפת עלי. המרקם שלו מימי מאוד והוא אינו משאיר סימנים לבנים על הפנים, אינו סותם נקבוביות ואינו גורם להזעה מוגברת או מראה שמנוני. בקיצור וברוח הארוויזיון – דוז פואה ענקי. לרכישה.

 

 

אהבת את הפוסט? שלחי אותו לחברה שתהנה גם:

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות בנושא: